24.08.2012

Rusrally

Der er fuld knald på i disse dage, da alle de nye ernæring og sundhedsstuderende er godt i gang med rus-ugen, og vi tutorer selvfølgelig har planlagt en hel masse sjove ting for dem. Så her kommer lige et lille glimt af os til rusrally i går - hvis der var nogen, der så en masse mærkelige, udklædte folk vade rundt i Aarhus i går, så var det bare os :)

Intet rusrally uden udklædning, og med cirkus som tema faldt valget for vores post på stærke mænd. Og alle stærke mænd har jo trusser med leopardprint på.


At H&M så kun havde 1 par i vores størrelse tilbage på udsalgshylderne skulle da ikke være en hindring, så jeg hapsede da bare den eneste anden størrelse, der var tilbage og tænkte, at jeg da snildt kunne hoppe i den størrelse 34. Det var ret optimistisk, men skal nok skåne jer for tegninger af det. I stedet får I bare, at jeg lige syr dem lidt ud ... shhh ...



Så yndige vi var. Og meget stærke med vildt store muskler, især på maven, som det ses. Tak for en super dag, ES12, I er så søde alle sammen :)


(Vi havde leggings på indenunder, bare rolig, der var jo ingen grund til at skræmme de nye studerende væk lige med det samme). 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar